Ručne maľované oblečenie

Ručne maľované tričko Alfatex

Zvýraznite svoju osobnosť, v ručne maľovanom oblečení Alfatex.

V spolupráci s firmou Natt s.r.o. prinášame našim zákazníkom niečo nádherné a jedinečné. Ručne maľované motívy na oblečení Alfatex. 

Fantázia prenesená štetcom na látku

Autorom grafických motívov je Natália Blaškovičová. Výtvarnému umeniu sa venuje už 15 rokov. Okrem klasickej olejomaľby na plátno, maľuje aj na hodváb, sklo a keramiku. Na kurzoch maľovania ktoré organizuje, odovzdáva ďalej svoje skúsenosti záujemcom, ktorí by radi získali zručnosť v maľovaní na hodváb alebo sklo.

Zobraziť aktuálne dostupné ručne maľované výrobky.

Ručne maľované tričko Alfatex

Unikátne grafické motívy

Každý jeden maľovaný motív je originál. Unikátne dielo, ktoré prezentuje fantáziu a talent autora. Tak ako každá ručná práca, aj ručné maľovanie vyžaduje čas a trpezlivosť na vyhotovenie diela. Výsledok ale zaručene poteší každé oko, a Vy budete v oblečení s krásnym výtvarným motívom žiariť v každej spoločnosti.

Svetoznáme SWAROVSKI krištály

Krištály Swarovski predstavujú tú najvyššiu kvalitu v bižutérii. Aplikované na ručne maľované oblečenie, ešte viac zvýraznia jeho motív a dodajú mu trblietavý lesk. Rovnako ako pri dobrej knihe, aj v prípade tohto oblečenia je možné použiť motto:

Nie Vy si vyberiete ručne maľované oblečenie, ale toto oblečenie si vyberie Vás.