Akcia: Verných zákazníkov odmeníme! Druhá objednávka už so zľavou!

Druhá objednávka so zľavou 5%

Ak sa zákazník po prvom nákupe rozhodne opätovne nakúpiť v rovnakom obchode, zvyčajne to znamená že bol s prvým nákupom spokojný.  Nás, obchodníkov a výrobcov poteší každý nový zákazník. Ale zákazník ktorý nakúpi v našom obchode aj po druhý krát, prináša  dvojnásobnú radosť. Pretože popri tom že u nás nakúpi, prináša nám aj dôležitý signál, že to robíme dobre a že ideme správnym smerom.

Druhá objednávka so zľavou 5%.

Rozhodli sme sa preto takýchto zákazníkov odmeniť. Každý zákazník,  ktorí zavíta na Alfatex.sk a  urobí svoju v poradí druhú objednávku, má nárok na zľavu vo výške 5% z celkovej hodnoty objednaného tovaru. Túto zľavu si môžu uplatniť aj zákazníci ktorí už na Alfatex.sk nakúpili kedykoľvek v minulosti.

Uplatnite si svoju zľavu, zadajte v pokladni kód A3A4A5.

Svoju zľavu si uplatníte pri Vašej druhej objednávke v pokladni nášho obchodu na Alfatex.sk. Do formulárového políčka Kód kupónu, zadajte zľavový kód A3A4A5. Celková hodnota objednaného tovaru sa Vám zníži o zľavu 5%. Akcia je časovo obmedzená, preto neváhajte a využite ju čím skôr. Platnosť tejto zľavovej akcie končí dňa 31. 8. 2011 o 23:59:59 SEČ.

Ďakujeme, a zostaňte nám verní aj naďalej.

Touto zľavou sa chceme poďakovať našim zákazníkom za ich prvé nákupy v našom obchode a za to že sa pre nás rozhodli znovu. Zostaňte s nami a sledujte naďalej náš web pre ďalšie zaujímavé akcie, ktoré pre Vás pripravujeme.