Praktické rady pred nákupom

Našim prvoradým cieľom je, aby bol každý zákazník po nákupe v obchode alfatex.sk spokojný a zavítal k nám znovu aj nabudúce. Usilujeme sa o to, aby ste boli s výrobkom ktorý si vyberiete spokojní. Chceme tiež, aby ste mali z nákupu v našom obchode pozitívny zážitok. Zhrnuli sme preto niekoľko praktických rád, ktoré je dobré vedieť ešte pred nákupom. Dobre mienené rady Vám môžu pomôcť pri rozhodovaní a uľahčiť výber. Doporučujeme Vám prečítať si ich ešte pred nákupom tovaru. 

Poznajte Vaše aktuálne miery

Pri nákupe oblečenia je dôležité vedieť svoje telesné miery pre správny výber veľkosti oblečenia. Ak ich neviete, v praktickom návode Vám poradíme, ako správne zobrať miery. Pri poznaní svojich mier si môžete veľmi ľahko overiť správnu veľkosť oblečenia pre Vašu postavu pomocou veľkostných tabuliek, ktoré uvádzame pri každom výrobku.

Všímajte si pri výrobkoch materiály a ich zloženie

Rôzne tkaniny a pleteniny majú rôzne materiálové zloženie, ktoré určuje ich základné vlastnosti a vo veľkej miere ovplyvňuje aj samotnú kvalitu a odolnosť oblečenia. My sa vždy budeme snažiť zvlášť vyzdvihnúť a poukázať na produkty vyrobené z mimoriadne kvalitných materiálov ako sú napr. biobavlna alebo materiály s nanočasticami.

Oboznámte sa s obchodnými podmienkami

Nákupom na alfatex.sk vzniká medzi predávajúcim a kupujúcim zmluvný vzťah, ktorý upravujú obchodné podmienky. Preto je dôležité aby ste sa s nimi oboznámili a spoznali tak svoje práva a povinnnosti ktoré z tohto zmluvného vzťahu vyplývajú. Obchodné podmienky sú vypracované tak, že plne rešpektujú práva spotrebiteľa podľa príslušných zákonov. Medzi inými právo na vrátenie tovaru do 7 dní bez udania dôvodu (obchodné podmienky, článok 5.2).