Prečo nakupovať na alfatex.sk

Našim cieľom je, aby ste Vy boli v pohode. Doprajte si kvalitu. Za cenu, ktorú oceníte.

Prečítajte si niekoľko dobrých dôvodov, prečo by ste mali zvážiť nákup výrobkov Alfatex, ak hľadáte oblečenie pre seba, alebo pre svoju rodinu.

Priamo od výrobcu

Na webe alfatex.sk nakupujete priamo od výrobcu oblečenia, čo Vám prináša viacero výhod. Okrem dostupnosti najširšej ponuky veľkostí a vzorov aj nižšiu cenu ako v bežných predajniach.

Vysoká kvalita

Výrobky v kategórii biobavlna sú vyrobené z bavlny najvyššej kvality. Preto sú mimoriadne vhodné pre deti a kojencov. Výrobky v kategórii nanotech, sú z materiálu vyrobeného použitím nanotechnológie. Produkty vyrobené z nanomateriálov majú výnimočné antibakteriálne vlastnosti. Kvalitný materiál výrobkov Alfatex, zaručuje odolnosť a zdravotnú nezávadnosť pre oblečenie, pričom poskytuje komfort a dobrý pocit pre majiteľa oblečenia.

Široká ponuka

Náš sortiment produktov Alfatex má rozsah, ktoré jednotlivé kamenné predajne dokážu len ťažko obsiahnuť. Vyberte si z väčšej ponuky výrobkov Alfatex, ako kdekoľvek inde.

Otvorené nonstop

Webový obchod alfatex.sk môžete navštíviť vtedy, keď to vyhovuje Vám. V ktoromkoľvek čase, z akéhokoľvek miesta. Nemusíte sa nikomu prispôsobovať. Stačí, ak si otvoríte webový prehliadač, mobilný telefón alebo Váš facebook. Sme tam kde aj Vy. Máme otvorené non-stop, 24 hodín denne, 7 dní v týždni. 

Rýchle doručenie

Nečakajte týždne kým Vám príde tovar z katalógu. Väčšinu produktov ktoré nájdete v našom obchode, máme skladom. Ak sa Vám podarí vybrať si z aktuálnej ponuky, môžete mať tovar doma už do 2 dní.

Žiadne skryté poplatky

Ceny za tovar sú pre zákazníkov výsledné. Prevádzkovateľ obchodu nie je platca DPH. Ceny za dopravu sú jasne definované a konečné. Neúčtujeme dobierkový príplatok.

Nakupujte bez obáv

Výhodou nákupu na alfatex.sk oproti bežnej predajni je možnosť vrátenia tovaru do 7 dní. Ak nebudete s výrobkom z nášho obchodu spokojní z akýchkoľvek dôvodov, môžete ho do siedmich dní vrátiť späť. Peniaze za tovar Vám budú poukázane späť na Váš účet.